Home » Laatste nieuws / Mededelingen

Laatste nieuws / Mededelingen

 

 

Maandag 13 juli 2020 , zijn we weer begonnen met de activiteiten in ons clubgebouw, alles onder regels en voorschriften.                  De opkomst was goed en je kon merken dat de mensen blij waren dat ze weer konden kaarten en biljarten en gewoon weer even samen zijn.

Donderdagmiddag 16 juli, was er ook weer Jeu de Boules, gezellig even vrij spelen om er weer in te komen.                                        Ook zijn er die middag de prijzen uitgereikt van de Jeu de boules en Koersbal competitie van het afgelopen winterseizoen.

  Jeu de Boules :                                                                                       Koersbal :                                                                               

   1e  prijs ; 342 punten    Jan  Hoogendoorn                              1e prijs;  422 punten     Piet Bakker                                                         2e  prijs ; 328 punten    Corrie  Hoogendoorn                         2e prijs;  318 punten     Jannie  Doldersum                                         3e  prijs ; 315 punten     Adrie Vogel                                             3e prijs;  284 punten     Tiny Polak 

 

 

 

26-06-2020 

Doordat het Coronavirus afneemt heeft de overheid weer meer vrijheid gegeven om verenigingen en clubs te laten opstarten.

Daar willen wij als Senioren Vereniging graag aan meedoen. Daarom willen we woensdagmiddag 8 juli en donderdagmiddag 9 juli vanaf 13.30 uur ons clubgebouw weer openen om met elkaar te praten en overleggen onder het genot van koffie of thee en een drankje. Er zullen wel aanpassingen en andere regels zijn dan voorheen. Vanaf maandag 13 juli willen we weer elke middag opengaan. We hopen als bestuur dat iedereen zich aan de regels en voorschriften houd die men allemaal via de Nieuwsbrief heeft ontvangen. 

Op 13 maart hebben we besloten om alle activiteiten te stoppen i.v.m. het Corona virus. Het clubgebouw is daarom ook gesloten. Nu zitten we als ik dit schrijf op donderdag 11 juni, en er is nog veel onduidelijkheid over hoe en wat? Wel hebben we contact gehad met een veiligheidsadviseur van de Gemeente Hardinxveld welke vertelde wat wel en niet mogelijk is. We krijgen natuurlijk veel vraag van de leden of er niet gekaart of gebiljart kan worden. Het advies is : "dat biljarten valt onder de binnensporten en voorlopig nog niet mag daar staat zelfs een boete op."  Wat kaarten betreft: "dit valt onder gezelschapspellen en mag voorlopig ook nog niet omdat de kaarten van hand naar hand gaan enz. "  Jeu de Boules zou in principe mogen omdat dit een buitensport is maar wel met veel aanpassingen. Dus er zitten nog veel haken en ogen aan. Dus het bestuur besluit: "dat we voorlopig nog even dicht blijven en dat we eind juni of begin juli weer verder kijken wat er mogelijk is.

Beste leden van onze Senioren Vereniging:   Zoals jullie gemerkt hebben zijn wij bij alle mensen langs geweest om een bloemetje te bezorgen. Wij als bestuur vonden dit een leuk gebaar om te doen in deze vreemde en moeilijke tijd. Vanaf hier willen wij ook  PRAXIS  Sliedrecht bedanken voor de spontane medewerking.

Wij merkten dat het zeer op prijs werd gesteld en zeggen nogmaals: " HOU VOL !!"               21 april 2020

Zaterdagavond 11 januari 2020 hebben we onze Nieuwjaarsreceptie gehouden. Ruim 40 leden hebben elkaar en het bestuur een Voorspoedig en Gezond 2020 gewenst. En met een hapje en een drankje was ook dit weer een gezellig samenzijn. (bekijk de foto's )

 

Zaterdagmiddag 11 januari , heeft ons seniorenkoor een optreden verzorgd voor de bewoners  van "de Tiendwaert" in Hardinxveld-Giessendam. Dit optreden werd door de bewoners en door de aanwezige gasten enorm gewaardeerd. Ook de senioren van dit koor hebben ervan genoten, het was een feestje om dit te doen. Wie weet tot de volgende keer.?

 

De gezellige avond met koud- en warm buffet op vrijdag 13 december 2019 was een zeer geslaagde avond.

Ruim 60 leden hebben kunnen genieten van het buffet en deze gezellige avond.

Het buffet , aangeleverd door slager van Tilburg , zag er fantastisch uit en smaakte overheerlijk.

Na het eten werd er nog gezellige muziek gedraaid waar goed meegezongen werd.

Ook heeft ons seniorenkoor nog een aantal liedjes ten gehore gebracht , ook dit sloeg in als een bom.

Het bestuur kreeg veel pluimpjes voor de geweldig avond en het organiseren ervan.

Dus, weer een geslaagde avond en zeker is zoiets voor herhaling vatbaar.

 

Fietsen:

Afsluiting fietsseizoen 2019

Dinsdagochtend 1 oktober 2019 , heeft de fietsclub het seizoen afgesloten met koffie/thee en gebak.

Mieneke Dubbeldam heeft aangegeven dat ze gaan stoppen met het organiseren van de fietstochten.

Door de voorzitter werd Mieneke nogmaals bedankt voor al die jaren dat zij de fietstochten georganiseerd heeft.

Jan den Dunnen, heeft Mieneke nog een bosje bloemen en een mooie ingelijste foto aangeboden voor al haar vrijwilligerswerk.

Het bestuur heeft aan Maarten Hendrikxs van Servanda gevraagd of hij het stokje wil overnemen of een mogelijkheid ziet om het fietsen te organiseren.

Na overleg met Servanda die contact op zouden nemen met de PCOB , die ook fietstochten organiseert , is het bestuur tot de volgend conclusie gekomen.

Omdat er met die eventuele gezamenlijke fietstochten volgens ons bestuur te veel haken en ogen zaten , hebben we besloten daar niet mee verder te gaan.

Mochten er nog liefhebbers zijn die in het volgend seizoen, het organiseren, en uitzetten van de fietstochten graag wil overnemen , meld je aan bij het bestuur.

 

Boottocht over 'De Linge':

Op 18 september 2019 hebben we een boottocht over "De Linge" gemaakt.

Alle 119 personen die zich hadden aangemeld waren aanwezig. We vertrokken met twee bussen naar Leerdam.Daar stapten we aan boord van "de Parel van de Linge" en kregen we allemaal drie consumptiemunten. We werden onthaald met een kop koffie/thee. Paul, onze voorzitter, heette allen een goede en plezierige reis toe. Na de koffie bestelde we een drankje en werden we tafel voor tafel uitgenodigd om van het heerlijke buffet te genieten. De reis verliep voorspoedig en we hadden mooi weer. Na de maaltijd werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tot onze verrassing kregen we zelfs een sorbet. Paul had voor de nodige muziek gezorgd en alle mensen begonnen gezellig mee te zingen. We hebben begrepen dat iedereen het heel erg leuk gevonden heeft. De reactie kon dus ook niet uitblijven: "wanneer gaan we weer". Mede door Stuwkr8 hebben we dit voor elkaar gekregen en zijn hen daar erg dankbaar voor.

In de map foto's en video's, zijn enkele foto's te bekijken !

Onze vereniging zoekt vrijwilligers die indien het nodig is een bardienst willen- of mee willen draaien. De bezetting is nu te klein en komt het dus altijd op dezelfde mensen aan. Geef je daarom alstublieft op bij een van de bestuursleden.