Home » Laatste nieuws / Mededelingen

De meest mensen zullen het wel begrijpen, maar donderdag 26 mei is het gebouw gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag

( 18-05-2022) We moeten toch weer een aantal vrijwilligers bedanken !!

Arie den Dunnen, Jannie Doldersum en Sjaak Kamp, hebben de Jeu de Boules baan en de ruimte erom heen weer keurig onkruidvrij gemaakt en behandeld met azijn, zodat het er weer verzorgd bij ligt.

 Het bestuur wil daarom deze mensen bedanken voor hun inzet.

Maandag 1 mei 2022 is de biljartcompetitie afgelopen en wordt de

uitslag bekend gemaakt . De nieuwe competitie begint weer in september.                        

Uiteraard kan er wel elke middag biljart gespeeld worden !!!

De prijzen zijn weer uitgereikt:      1e prijs; Jan Hoogendoorn                                                                                                                                    2e prijs; Dirk Ambagtsheer en Piet de Rover

                                                              

       

 

Onze biljarters werden dinsdag 26-04    verrast met een mooi kado.                           Een aardige mijnheer uit Sliedrecht   die veel waardering voor onze   vereniging heeft , schonk een elektronisch scorebord.  Zodat tijden de biljart competitie de punten niet meer op papier bijgehouden moeten worden maar professioneel op een scorebord. 

 Wij bedanken u namens de Senioren Vereniging, en zijn erg blij met     dit  mooie gebaar.

Corona is nog steeds niet weg , er zijn elke dag weer veel mensen positief. Blijf je handen wassen en ontsmetten en als je klachten hebt of verkouden bent "BLIJF THUIS" . Denk aan jezelf en aan je medemensen.

Op woensdagavond 23 maart 2022 hebben we met elkaar weer een ledenvergadering gehouden. Er waren 24 leden en 3 bestuursleden aanwezig. Alle agendapunten werden behandeld . Het bestuur kreeg weer decharge van de leden om verder te gaan met besturen.

WAARSCHUWING

Mocht je een e-mail of een berichtje krijgen van Mijn Overheid waarin vermeld wordt dat je nog in aanmerking komt voor een terugbetaling van uw fiscale activiteit van 2021-2022.  VERWIJDER DEZE DIRECT EN REAGEER ER NIET OP!!!

Er wordt gevraagd om via belastingdienst.nl terugbetaling   uw rekeningnummer in te vullen.

De belastingdienst werkt niet zo en dit bericht is een vals bericht , ze willen alleen je gegevens en rekening nummer!

Geef deze waarschuwing door aan iedereen die je kent?

Zoals de meeste van ons al gemerkt hebben zijn alle activiteiten weer gestart en kunnen we gelukkig weer met z'n allen gezellig bezig zijn. Wat hebben we dit en elkaar gemist. Laten we hopen dat dit zo blijft. 23-02-2022

Maandag 22 november 2021 heeft Bram den Boer de drainage van de Jeu de Boules baan weer op een aantal punten hersteld en aangesloten op het riool. We gaan er vanuit dat het resultaat goed zal zijn en dat er geen plassen meer op de baan zullen staan.

                       1e Lustrum van onze Seniorenvereniging

                                Op woensdag 6 oktober 2021 hebben we met ca. 120 leden ons 5 jarig bestaan gevierd.    

                                                     In een prachtige en sfeervolle zaal van restaurant Kampanje.

                        We kunnen wel spreken van een fantastisch geslaagd feest, wat is er genoten van het heerlijke buffet,

                         en het leuke  amusement verzorgd door de troubadour Robert, wat werd er massaal meegezongen. 

                Iedereen had het naar zijn zin en was even een avondje gezellig uit, echt een avond met een gouden randje.              

                                                           Kijk ook naar de foto's in de tab foto's en video's

De doe- en informatiebeurs 55+ die op donderdagmiddag 30 september werd gehouden in het kader van de jaarlijkse Nationale Dag van de Ouderen was een succes. De opstelling in de sporthal was ruim en overzichtelijk en er was veel informatie voor de senioren. Ook onze Senioren vereniging was vertegenwoordigd met een stand en een demonstratie Koersbal. Hierbij natuurlijk dank aan onze vrijwilligers. TOP !!

Op de website van Rivas staan regelmatig goede tips voor onze leden; maak hier gebruik van of wordt lid voor € 18,50 per jaar. Je kunt dan vaak voordelig iets aanschaffen. De website is: https://rivas-ledenorganisatie.nl/agenda/

Jeu de Boules :

Donderdagmiddag 23-09-2021, is de uitslag van de zomercompetitie bekend gemaakt, en de prijzen uitgereikt.

1e prijs , met 259 punten; Jan Hoogendoorn

2e prijs , met 251 punten; Bas Bor

3e prijs , met 249 punten; Corrie van Garderen

Koersbal :

Vrijdagmiddag 24-09-2021, is de uitslag van de koersbalcompetitie bekend gemaakt, en de prijzen uitgereikt.

1e prijs , met 298 punten; Piet Bakker

2e prijs , met 260 punten; Gerrit Kok om 

3e prijs , met 243 punten; Kees Sturm

Ondanks een jaar waarin er niet volledig gespeeld kon worden i.v.m. het coronavirus, toch een gezellige prijsuitreiking met iets lekkers bij de koffie , een hapje en een drankje.

Uiteraard ook Hartelijk Dank aan de vrijwilligers die het mede mogelijk maken om met elkaar dit te doen.

25 juni 2021 : We zijn blij dat de Koersbalgroep uit Sliedrecht de beslissing hebben genomen om op vrijdagmiddag met de andere groep mee te  spelen.  Zo hebben we weer een leuke grote groep en kunnen we weer een mooie competitie maken. Fijn , Welkom allemaal.

Wat waren we allemaal blij, eindelijk konden we weer beginnen. (al was het met de bekende coronaregels).                   De opkomst was Geweldig, zo'n 21 personen waren er om Jeu de Boules te spelen. Wat waren we hier aan toe, en wat hield iedereen zich keurig aan de regels. Grote Klasse.

Ook willen we nog even de aandacht vestigen op het volgende : " De Jeu de Boules baan mag uiteraard elke middag van maandag t/m vrijdag vrij gebruikt worden, behalve op donderdag want dan gooien we voor de competitie.

26-06-2020 

Doordat het Coronavirus afneemt heeft de overheid weer meer vrijheid gegeven om verenigingen en clubs te laten opstarten.

Daar willen wij als Senioren Vereniging graag aan meedoen. Daarom willen we woensdagmiddag 8 juli en donderdagmiddag 9 juli vanaf 13.30 uur ons clubgebouw weer openen om met elkaar te praten en overleggen onder het genot van koffie of thee en een drankje. Er zullen wel aanpassingen en andere regels zijn dan voorheen. Vanaf maandag 13 juli willen we weer elke middag opengaan. We hopen als bestuur dat iedereen zich aan de regels en voorschriften houd die men allemaal via de Nieuwsbrief heeft ontvangen. 

Op 13 maart hebben we besloten om alle activiteiten te stoppen i.v.m. het Corona virus. Het clubgebouw is daarom ook gesloten. Nu zitten we als ik dit schrijf op donderdag 11 juni, en er is nog veel onduidelijkheid over hoe en wat? Wel hebben we contact gehad met een veiligheidsadviseur van de Gemeente Hardinxveld welke vertelde wat wel en niet mogelijk is. We krijgen natuurlijk veel vraag van de leden of er niet gekaart of gebiljart kan worden. Het advies is : "dat biljarten valt onder de binnensporten en voorlopig nog niet mag daar staat zelfs een boete op."  Wat kaarten betreft: "dit valt onder gezelschapspellen en mag voorlopig ook nog niet omdat de kaarten van hand naar hand gaan enz. "  Jeu de Boules zou in principe mogen omdat dit een buitensport is maar wel met veel aanpassingen. Dus er zitten nog veel haken en ogen aan. Dus het bestuur besluit: "dat we voorlopig nog even dicht blijven en dat we eind juni of begin juli weer verder kijken wat er mogelijk is.

Zaterdagavond 11 januari 2020 hebben we onze Nieuwjaarsreceptie gehouden. Ruim 40 leden hebben elkaar en het bestuur een Voorspoedig en Gezond 2020 gewenst. En met een hapje en een drankje was ook dit weer een gezellig samenzijn. (bekijk de foto's )

 

Zaterdagmiddag 11 januari , heeft ons seniorenkoor een optreden verzorgd voor de bewoners  van "de Tiendwaert" in Hardinxveld-Giessendam. Dit optreden werd door de bewoners en door de aanwezige gasten enorm gewaardeerd. Ook de senioren van dit koor hebben ervan genoten, het was een feestje om dit te doen. Wie weet tot de volgende keer.?

 

De gezellige avond met koud- en warm buffet op vrijdag 13 december 2019 was een zeer geslaagde avond.

Ruim 60 leden hebben kunnen genieten van het buffet en deze gezellige avond.

Het buffet , aangeleverd door slager van Tilburg , zag er fantastisch uit en smaakte overheerlijk.

Na het eten werd er nog gezellige muziek gedraaid waar goed meegezongen werd.

Ook heeft ons seniorenkoor nog een aantal liedjes ten gehore gebracht , ook dit sloeg in als een bom.

Het bestuur kreeg veel pluimpjes voor de geweldig avond en het organiseren ervan.

Dus, weer een geslaagde avond en zeker is zoiets voor herhaling vatbaar.

Onze vereniging zoekt vrijwilligers die indien het nodig is een bardienst willen- of mee willen draaien. De bezetting is nu te klein en komt het dus altijd op dezelfde mensen aan. Geef je daarom alstublieft op bij een van de bestuursleden.