Home » Laatste nieuws / Mededelingen

                       1e Lustrum van onze Seniorenvereniging

                                Op woensdag 6 oktober 2021 hebben we met ca. 120 leden ons 5 jarig bestaan gevierd.    

                                                     In een prachtige en sfeervolle zaal van restaurant Kampanje.

                        We kunnen wel spreken van een fantastisch geslaagd feest, wat is er genoten van het heerlijke buffet,

                         en het leuke  amusement verzorgd door de troubadour Robert, wat werd er massaal meegezongen. 

                Iedereen had het naar zijn zin en was even een avondje gezellig uit, echt een avond met een gouden randje.              

                                                           Kijk ook naar de foto's in de tab foto's en video's

                                               RABOBANK-CLUBSUPPORT 2021

Vanaf 4 oktober 2021 kunnen mensen die lid zijn van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op een door hen gekozen vereniging.  Onze Seniorenvereniging staat onder " OUDERENVERENIGING Samenleving " ,  dus niet onder een andere naam. (verwarrend) . Maar breng wel u stem uit.!!!!!

De doe- en informatiebeurs 55+ die op donderdagmiddag 30 september werd gehouden in het kader van de jaarlijkse Nationale Dag van de Ouderen was een succes. De opstelling in de sporthal was ruim en overzichtelijk en er was veel informatie voor de senioren. Ook onze Senioren vereniging was vertegenwoordigd met een stand en een demonstratie Koersbal. Hierbij natuurlijk dank aan onze vrijwilligers. TOP !!

Jeu de Boules :

Donderdagmiddag 23-09-2021, is de uitslag van de zomercompetitie bekend gemaakt, en de prijzen uitgereikt.

1e prijs , met 259 punten; Jan Hoogendoorn

2e prijs , met 251 punten; Bas Bor

3e prijs , met 249 punten; Corrie van Garderen

Koersbal :

Vrijdagmiddag 24-09-2021, is de uitslag van de koersbalcompetitie bekend gemaakt, en de prijzen uitgereikt.

1e prijs , met 298 punten; Piet Bakker

2e prijs , met 260 punten; Gerrit Kok om 

3e prijs , met 243 punten; Kees Sturm

Ondanks een jaar waarin er niet volledig gespeeld kon worden i.v.m. het coronavirus, toch een gezellige prijsuitreiking met iets lekkers bij de koffie , een hapje en een drankje.

Uiteraard ook Hartelijk Dank aan de vrijwilligers die het mede mogelijk maken om met elkaar dit te doen.

Vanaf maandag 6 september gaar de wintercompetitie biljarten weer beginnen. Op maandag en dinsdagmiddag.

 

Op dinsdag 7 september wordt ook weer gestart met de Bingo , elke eerste dinsdagavond van de maand.

25 juni 2021 : We zijn blij dat de Koersbalgroep uit Sliedrecht de beslissing hebben genomen om op vrijdagmiddag met de andere groep mee te  spelen.  Zo hebben we weer een leuke grote groep en kunnen we weer een mooie competitie maken. Fijn , Welkom allemaal.

Wat waren we allemaal blij, eindelijk konden we weer beginnen. (al was het met de bekende coronaregels).                   De opkomst was Geweldig, zo'n 21 personen waren er om Jeu de Boules te spelen. Wat waren we hier aan toe, en wat hield iedereen zich keurig aan de regels. Grote Klasse.

Ook willen we nog even de aandacht vestigen op het volgende : " De Jeu de Boules baan mag uiteraard elke middag van maandag t/m vrijdag vrij gebruikt worden, behalve op donderdag want dan gooien we voor de competitie.

                            We zijn weer begonnen !!

LATEN WE MET ELKAAR DE VERPLICHTE CORONA REGELS IN ACHT NEMEN.  DUS:   HANDEN WASSEN EN ONTSMETTEN ,  ZOVEEL MOGELIJK AFSTAND. EN NIET MEER DAN 4 PERSONEN AAN EEN TAFEL.

LATEN WE MET ELKAAR DE REGELS ZOVEEL MOGELIJK RESPECTEREN, DOE HET NIET ALLEEN VOOR JEZELF MAAR OOK VOOR JE MEDEMENSEN.

HET BESTUUR

Pas op met internet fraude en vreemde bankzaken , en vertrouw geen vreemde mensen aan de deur !!!!

Er worden regelmatig mensen opgelicht , dus wees voorzichtig !!

12-05-2021

Er zijn natuurlijk altijd leden die er weer zin in hebben.

Zo hebben : Jannie Doldersum , Arie den Dunnen en Piet Bakker het initiatief genomen om de Jeu de Boules baan en alles erom heen weer helemaal onkruidvrij en schoon te maken voor het nieuwe seizoen. Zelfs het grind aangevuld en geharkt. Ook heeft Arie de buitenbank opnieuw in de lak gezet. Dus het buitengebeuren is er weer helemaal klaar voor!

Het bestuur bedankt deze vrijwilligers voor deze werkzaamheden.                     GROTE KLASSE.

Maandag 14 september 2020 , zijn ook weer de prijzen uitgereikt voor de biljarters van de wintercompetitie.       Ook al was het i.v.m. corona geen volledige competitie toch was de stand keurig bijgehouden en de punten bekend.

1e prijs:  Jan van 't Hoog      114,6 %              (overleden)

2e prijs:  Piet Dubbeldam     109,7 %  

3e prijs:  Cees Aanen             107,6 %

 

26-06-2020 

Doordat het Coronavirus afneemt heeft de overheid weer meer vrijheid gegeven om verenigingen en clubs te laten opstarten.

Daar willen wij als Senioren Vereniging graag aan meedoen. Daarom willen we woensdagmiddag 8 juli en donderdagmiddag 9 juli vanaf 13.30 uur ons clubgebouw weer openen om met elkaar te praten en overleggen onder het genot van koffie of thee en een drankje. Er zullen wel aanpassingen en andere regels zijn dan voorheen. Vanaf maandag 13 juli willen we weer elke middag opengaan. We hopen als bestuur dat iedereen zich aan de regels en voorschriften houd die men allemaal via de Nieuwsbrief heeft ontvangen. 

Op 13 maart hebben we besloten om alle activiteiten te stoppen i.v.m. het Corona virus. Het clubgebouw is daarom ook gesloten. Nu zitten we als ik dit schrijf op donderdag 11 juni, en er is nog veel onduidelijkheid over hoe en wat? Wel hebben we contact gehad met een veiligheidsadviseur van de Gemeente Hardinxveld welke vertelde wat wel en niet mogelijk is. We krijgen natuurlijk veel vraag van de leden of er niet gekaart of gebiljart kan worden. Het advies is : "dat biljarten valt onder de binnensporten en voorlopig nog niet mag daar staat zelfs een boete op."  Wat kaarten betreft: "dit valt onder gezelschapspellen en mag voorlopig ook nog niet omdat de kaarten van hand naar hand gaan enz. "  Jeu de Boules zou in principe mogen omdat dit een buitensport is maar wel met veel aanpassingen. Dus er zitten nog veel haken en ogen aan. Dus het bestuur besluit: "dat we voorlopig nog even dicht blijven en dat we eind juni of begin juli weer verder kijken wat er mogelijk is.

Zaterdagavond 11 januari 2020 hebben we onze Nieuwjaarsreceptie gehouden. Ruim 40 leden hebben elkaar en het bestuur een Voorspoedig en Gezond 2020 gewenst. En met een hapje en een drankje was ook dit weer een gezellig samenzijn. (bekijk de foto's )

 

Zaterdagmiddag 11 januari , heeft ons seniorenkoor een optreden verzorgd voor de bewoners  van "de Tiendwaert" in Hardinxveld-Giessendam. Dit optreden werd door de bewoners en door de aanwezige gasten enorm gewaardeerd. Ook de senioren van dit koor hebben ervan genoten, het was een feestje om dit te doen. Wie weet tot de volgende keer.?

 

De gezellige avond met koud- en warm buffet op vrijdag 13 december 2019 was een zeer geslaagde avond.

Ruim 60 leden hebben kunnen genieten van het buffet en deze gezellige avond.

Het buffet , aangeleverd door slager van Tilburg , zag er fantastisch uit en smaakte overheerlijk.

Na het eten werd er nog gezellige muziek gedraaid waar goed meegezongen werd.

Ook heeft ons seniorenkoor nog een aantal liedjes ten gehore gebracht , ook dit sloeg in als een bom.

Het bestuur kreeg veel pluimpjes voor de geweldig avond en het organiseren ervan.

Dus, weer een geslaagde avond en zeker is zoiets voor herhaling vatbaar.

Onze vereniging zoekt vrijwilligers die indien het nodig is een bardienst willen- of mee willen draaien. De bezetting is nu te klein en komt het dus altijd op dezelfde mensen aan. Geef je daarom alstublieft op bij een van de bestuursleden.