Home » Laatste nieuws / Mededelingen

Beste leden van onze Senioren Vereniging:   Zoals jullie gemerkt hebben zijn wij bij alle mensen langs geweest om een bloemetje te bezorgen. Wij als bestuur vonden dit een leuk gebaar om te doen in deze vreemde en moeilijke tijd. Vanaf hier willen wij ook  PRAXIS  Sliedrecht bedanken voor de spontane medewerking.

Wij merkten dat het zeer op prijs werd gesteld en zeggen nogmaals: " HOU VOL !!"               21 april 2020

Zaterdagavond 11 januari 2020 hebben we onze Nieuwjaarsreceptie gehouden. Ruim 40 leden hebben elkaar en het bestuur een Voorspoedig en Gezond 2020 gewenst. En met een hapje en een drankje was ook dit weer een gezellig samenzijn. (bekijk de foto's )

 

Zaterdagmiddag 11 januari , heeft ons seniorenkoor een optreden verzorgd voor de bewoners  van "de Tiendwaert" in Hardinxveld-Giessendam. Dit optreden werd door de bewoners en door de aanwezige gasten enorm gewaardeerd. Ook de senioren van dit koor hebben ervan genoten, het was een feestje om dit te doen. Wie weet tot de volgende keer.?

 

De gezellige avond met koud- en warm buffet op vrijdag 13 december 2019 was een zeer geslaagde avond.

Ruim 60 leden hebben kunnen genieten van het buffet en deze gezellige avond.

Het buffet , aangeleverd door slager van Tilburg , zag er fantastisch uit en smaakte overheerlijk.

Na het eten werd er nog gezellige muziek gedraaid waar goed meegezongen werd.

Ook heeft ons seniorenkoor nog een aantal liedjes ten gehore gebracht , ook dit sloeg in als een bom.

Het bestuur kreeg veel pluimpjes voor de geweldig avond en het organiseren ervan.

Dus, weer een geslaagde avond en zeker is zoiets voor herhaling vatbaar.

 

Fietsen:

Afsluiting fietsseizoen 2019

Dinsdagochtend 1 oktober 2019 , heeft de fietsclub het seizoen afgesloten met koffie/thee en gebak.

Mieneke Dubbeldam heeft aangegeven dat ze gaan stoppen met het organiseren van de fietstochten.

Door de voorzitter werd Mieneke nogmaals bedankt voor al die jaren dat zij de fietstochten georganiseerd heeft.

Jan den Dunnen, heeft Mieneke nog een bosje bloemen en een mooie ingelijste foto aangeboden voor al haar vrijwilligerswerk.

Het bestuur heeft aan Maarten Hendrikxs van Servanda gevraagd of hij het stokje wil overnemen of een mogelijkheid ziet om het fietsen te organiseren.

Na overleg met Servanda die contact op zouden nemen met de PCOB , die ook fietstochten organiseert , is het bestuur tot de volgend conclusie gekomen.

Omdat er met die eventuele gezamenlijke fietstochten volgens ons bestuur te veel haken en ogen zaten , hebben we besloten daar niet mee verder te gaan.

Mochten er nog liefhebbers zijn die in het volgend seizoen, het organiseren, en uitzetten van de fietstochten graag wil overnemen , meld je aan bij het bestuur.

 

Boottocht over 'De Linge':

Op 18 september 2019 hebben we een boottocht over "De Linge" gemaakt.

Alle 119 personen die zich hadden aangemeld waren aanwezig. We vertrokken met twee bussen naar Leerdam.Daar stapten we aan boord van "de Parel van de Linge" en kregen we allemaal drie consumptiemunten. We werden onthaald met een kop koffie/thee. Paul, onze voorzitter, heette allen een goede en plezierige reis toe. Na de koffie bestelde we een drankje en werden we tafel voor tafel uitgenodigd om van het heerlijke buffet te genieten. De reis verliep voorspoedig en we hadden mooi weer. Na de maaltijd werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tot onze verrassing kregen we zelfs een sorbet. Paul had voor de nodige muziek gezorgd en alle mensen begonnen gezellig mee te zingen. We hebben begrepen dat iedereen het heel erg leuk gevonden heeft. De reactie kon dus ook niet uitblijven: "wanneer gaan we weer". Mede door Stuwkr8 hebben we dit voor elkaar gekregen en zijn hen daar erg dankbaar voor.

In de map foto's en video's, zijn enkele foto's te bekijken !

Onze vereniging zoekt vrijwilligers die indien het nodig is een bardienst willen- of mee willen draaien. De bezetting is nu te klein en komt het dus altijd op dezelfde mensen aan. Geef je daarom alstublieft op bij een van de bestuursleden.